Web Analytics Made Easy - Statcounter

ناصر نبی‌زاده روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: تعداد موسسات فرهنگی قرآن و عترت خراسان جنوبی نیز از ۳۹ به ۵۱ موسسه در سال جاری افزایش یافته است.

وی بیان کرد: ۱۲ موسسه فرهنگی قرآن و عترت در این مدت تاسیس و اخذ موافقت اصولی و پروانه فعالیت آن در دولت تدبیر و امید انجام شد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی گفت: برگزاری ۲۲ دوره نمایشگاه قرآن کریم در چهار سال گذشته، برگزاری هفت دوره آزمون سراسری قرآن و عترت و اعطای ۲۴ هزار گواهینامه حفظ، ترجمه و مفاهیم قرآن کریم به شرکت‌کنندگان و برگزاری بیش از هزار و ۱۰۰ محفل انس با قرآن کریم از جمله اقدامات قرآنی شاخص این اداره‌ کل بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از افزایش تعداد چاپخانه‌های استان از ۳۶ به ۵۹ چاپخانه خبر داد و افزود: کانون‌های آگهی و تبلیغات نیز از ۷۱ به ۷۸، آموزشگاه‌های آزاد هنری از ۱۷ تا به ۲۱ مورد، تعداد انجمن‌های ادبی از ۱۷ به ۲۳ و انجمن‌های هنری از ۱۴ به ۱۶ انجمن افزایش یافته است.

نبی‌زاده با بیان اینکه تعداد ناشران استان در هفت سال گذشته از ۱۴ به ۳۰ ناشر افزایش یافته است گفت: شمار نمایندگی خبرگزاری‌ها از ۱۱ به ۱۵، نشریات و پایگاه‌های خبری از ۵۸ به ۱۲۶، سرپرستی و نمایندگی‌های مطبوعات از ۲۲ به ۴۰، کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد از ۳۷۷ به ۶۷۳ مورد، تعداد نگارخانه از سه به ۹ مورد، سالن‌های اجرای برنامه‌های فرهنگی و هنری از ۷ به ۱۱ سالن، شرکت‌های تولید فیلم از پنج به ۹ مورد و تعداد سینماها از چهار به هفت مورد افزایش یافته است.

وی برگزاری هفت دوره نمایشگاه کتاب، چهار دوره جشن روز صنعت چاپ، ۹ دوره جشن روز خبرنگار، هشت جشنواره فیلم فجر، ۴۲ مراسم رونمایی از کتاب، هزار و ۴۷۷ شب اجرای تئاتر صحنه‌ای و خیابانی، هشت دوره جشنواره تئاتر، برگزاری ۲ دوره جشنواره ملی خوشنویسی رضوی، سه دوره جشنواره نقاشی خط و هفت دوره جشنواره فیلم و عکس استانی را از اقدامات شاخص فرهنگی در هفت سال گذشته ذکر کرد.

وی اظهار داشت: برگزاری ۵۰ نمایشگاه توانمندی کانون‌های مساجد، ۱۰ هزار ساعت کلاس‌های آموزشی، توزیع ۱۰ هزار بسته‌های بهداشتی و حمایتی در دوران کرونا، برگزاری پنج هزار برنامه‌های قرآنی در کانون‌های مساجد، تجهیز بیش از ۳۵۰ کانون و تاسیس ۲۰۰ کتابخانه در سطح استان از اقدامات شاخص این اداره کل درخصوص توسعه کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد است.

برچسب‌ها وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی توسعه ایران خراسان جنوبی موسسه فرهنگی و هنری شورای توسعه فرهنگ قرآنی پروندهٔ خبری خدمات ماندگار و گام های توسعه در خراسان جنوبی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی توسعه ایران خراسان جنوبی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی توسعه ایران خراسان جنوبی موسسه فرهنگی و هنری شورای توسعه فرهنگ قرآنی اخبار کنکور فرهنگی و هنری افزایش یافته دوره جشنواره خراسان جنوبی سال گذشته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۴۴۶۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت تخصصی کانون‌های مساجد آذربایجان غربی در حوزه جمعیت و جوانی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، محسن رضایی، مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی و هنری مساجد آذربایجان غربی، با بیان اینکه در سطح استان هزارو ۴۰۰ کانون فعالیت می کنند، گفت: از این تعداد ۱۵ کانون به صورت تخصصی در حوزه جمعیت و فرزندآوری فعالیت می کنند.

وی افزود: کانون فرهنگی و هنری شهدای قره باغ و حضرت فاطمه الزهرا (س) در ارومیه، حضرت فاطمه (س)، شهدای رهال و ائمه اطهار (ع) در شهرستان خوی، ثقلین، زینب کبری(س)، آل عبا، ذوالفقار، شیخ طوسی در شهرستان میاندوآب، شهدای اغول بیگ در شهرستان تکاب و کانون فرهنگی و هنری مکتب صادق در شهرستان نقده از جمله کانون های فعال در این حوزه هستند.

مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی و هنری مساجد آذربایجان غربی برگزاری کارگاه های مختلف با عنوان «می خواهم زنده بمانم»، «جامعه جوان‌تر، زندگی بهتر» «آسیب طلاق امروز، ناشی از ازدواج غلط دیروز»، برگزاری کلاس های مشاوره در راستای فرزند آوری و تبیین مسائل مختلف را از جمله فعالیت های کانون ها عنوان کرد.

رضایی ادامه داد: امام جماعت، هیات امنا، کانون‌های فرهنگی هنری و پایگاه‌های بسیج چهار رکن اساسی مساجد طراز است که باید در حوزه جوانی جمعیت به صورت جهادی فعالیت کنند.

وی گفت: کانون های فرهنگی هنری مساجد یکی از ابزارهای پای کار آمدن مردم در جوانی جمعیت است و کانون‌های مساجد ابعاد فرهنگی کاهش جمعیت را تبیین کنند.

مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی و هنری مساجد آذربایجان غربی افزود: مسئله کاهش جمعیت و پیر بودن هرم سنی افراد جامعه، کاهش نرخ باروری، افزایش طلاق از جمله مسائلی است که سلامت جامعه را به شدت تهدید می‌کنند بنابراین کانون‌های مساجد باید برای رفع این مسائل تلاش مضاعف داشته باشند.

رضایی از مشارکت کانون‌های مساجد استان در رویداد جایزه ملی جوانی جمعیت یاد کرد و تصریح کرد: این طرح از سوی ستاد ملی جمعیت برگزار می‌شود که ستاد کانون های فرهنگی و هنری مساجد به عنوان دبیر اجرایی این رویداد معرفی شده است.

دیگر خبرها

  • البرز رتبه نخست ثبت اعضا در طرح رویداد سامانه بچه های مسجد
  • برپایی کارگاه آموزشی و تربیتی مضمار در رشت
  • استان البرز رتبه نخست ثبت اعضاء را در طرح رویداد سامانه بچه‌های مسجد کسب کرد
  • فعالیت تخصصی کانون‌های مساجد آذربایجان غربی در حوزه جمعیت و جوانی
  • فعالیت تبلیغی ۵۲۰ مبلغ در ایام شهادت امام صادق(ع) در خراسان جنوبی
  • پوستر طرح تربیتی «هزار مشعل» رونمایی شد
  • تئاتر شبستان فرصت کشف استعدادهای هنری را ایجاد کرده است
  • برنامه‌های فرهنگی و هنری اوقات فراغت مساجد اردبیل گسترش می‌یابد
  • برنامه‌های فرهنگی،هنری اوقات فراغت در مساجد اردبیل گسترش می‌یابد
  • مراسم دهه کرامت در لرستان با محوریت مردم برگزار می‌شود